Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Vintagemeesters 

Artikel 1 - Definities
1. Herroeping = retourneren of terugbrengen

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Vintagemeesters
Monique Holtmaat
Wilhelminakanaal Zuid 102, Oosterhout NB
info@vintagemeesters.nl

 

Extra info:
KvK-nummer: 20099493
Btw-nummer: NL809416529B01

Artikel 3 - Het aanbod
1.    Alle artikelen zijn tweedehands. Dit houdt in dat ieder product gebruikssporen bevat. Soms heel weinig, soms wat meer. Bij ieder artikel dat online te koop wordt aangeboden op Marktplaats wordt de conditie duidelijk aangegeven in de omschrijving van het artikel.
2.    In de omschrijving staat ook zo nauwkeurig mogelijk beschreven hoe het product eruit ziet. Bekijk vooral ook de foto's van het product. Heeft het product gebruikssporen dan zijn deze duidelijk op de foto's te zien. Laat het me weten als je product in het echt niet helemaal is zoals je had verwacht. 

Artikel 4 - De overeenkomst
1.    Deze overeenkomst geldt op het moment dat jij een product daadwerkelijk hebt betaald.  
2.    Bij Vintagemeesters kun je altijd veilig betalen in de winkel en zullen je gegevens niet bij anderen terecht komen. Via de webshop werken we met Ideal, via Markplaats werken we met een 'marktplaats betaalverzoek'.
3.    Als je je product krijgt geleverd of komt afhalen dan zorg ik dat je weet waar je terecht kunt als je vragen hebt of wilt retourneren.


Artikel 5 - Herroepingsrecht
Wil je je online gekochte Vintagemeesters product terugbrengen? Geen probleem! Tot 14 dagen nadat je het hebt gekocht, kun je het product terugbrengen in mijn winkel. Je krijgt je aankoop bedrag volledig retour, mits het artikel is zoals je het bij me kocht. Heb je het product direct bij mij in de winkel gekocht, dan heb je de voldoende tijd gehad om het goed te bekijken en geldt dit niet. Wil je het product toch terugbrengen? Dan krijg je een tegoedbon voor het aankoopbedrag. Info over het herroepingsrecht voor de consument kun je ook hier terugvinden. 

Artikel 6 - Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd na online aankoop
1.    Uitproberen mag altijd natuurlijk. Ga wel zorgvuldig met het product om. Test het zoals je ook in een winkel zou doen.
2.    Gebruik je het product zodanig dat het niet meer in die staat is zoals jij het bij me kocht, dan kan het zijn dat je je aankoopbedrag niet of maar gedeeltelijk terug krijgt.

Artikel 7 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan
Hoe werkt het terugbrengen: Heel simpel. Kom gewoon met je product naar de winkel!

Vintagemeesters
Wilhelminakanaal Zuid 102,
4903 RA, Oosterhout NB

Wil je een aangekocht groter meubel terugbrengen? Laat het me dan even weten. Dan zorg ik dat ik plek in mijn winkel heb gemaakt voor het meubel. 


Artikel 8- De prijs
1.    De prijs die zichtbaar is in de winkel  en op Marktplaats is gewoon de prijs die jij voor het artikel betaalt.
2.    Deze prijs is inclusief BTW.
3.    Deze prijs is zonder bezorgkosten.

Bezorgen doe ik in overleg maar wel binnen een straal van maximaal 50 kilometer van Oosterhout (NB). De kosten hiervoor vind je bij 'bezorgen' op de pagina FAQ. Ophalen in de winkel is natuurlijk gratis! Woon je verder weg en kan je het zelf niet ophalen? Dan is een bezorgdienst zoals Brenger.nl een prima alternatief.

4.    Betalen in de winkel kan zowel met pin als contant. Desgewenst kan ik zelfs een tikkie voor je aanmaken. Via Markplaats kan je via een betaalverzoek betalen.


Artikel 9 - Nakoming overeenkomst  
1. Alle producten die ik verkoop zijn vintage of in ieder geval tweedehands. Ze zijn niet nieuw, maar wel in zo'n staat dat ze prima voor een tweede leven kunnen doorgaan. Zie artikel 4 voor meer informatie. 
2.    Op de producten geef ik geen garantie. Mocht er binnen afzienbare tijd, iets niet goed zijn met het product. Laat het me dan weten, dan kunnen we samen tot een oplossing komen.

Artikel 10 - Levering en uitvoering
1.   Heb je iets leuks bij me gekocht via Marktplaats? Kom het dan z.s.m. ophalen in mijn winkel. Als je me even laat weten wanneer en hoe laat, dan zorg ik dat jouw vintage aankoop voor je klaarstaat! Bezorgen is ook mogelijk, zie opties bij artikel 8!

Artikel 11 – Betaling en reserveringen
1.    Artikelen worden niet gereserveerd op Marktplaats, enkel zodra er een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag is voldaan. Na deze betaling zal ik het artikel voor je reserveren en uit het aanbod in de winkel halen. Jouw aankoop dien je binnen 14 dagen op te halen in de winkel.

Artikel 12 - Klachtenregeling
1.    Ik hoop dat je ten alle tijden tevreden en blij bent met je aankoop. Mocht je een klacht hebben, dan wil ik deze graag voor je oplossen. 
2.    Stuur me een email met daarin het probleem zo volledig en duidelijk mogelijk omschreven. 
3.    Uiterlijk binnen 5 werkdagen krijg je een reactie op je klacht. Ik laat je weten hoe ik dit nu voor je kan oplossen of ik laat je weten hoeveel tijd ik nodig heb om je probleem later op te kunnen lossen. 
4.    Mochten we na 4 weken niet tot een oplossing komen, dan mag je de klacht voorleggen bij de geschillenregeling. Natuurlijk hoop ik dat het nooit nodig is.

Artikel 13 - Geschillen
Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 14 - Aanvullende of afwijkende bepalingen
1.    Tot slot: alle foto's zijn gemaakt door mijzelf. De foto's mag je gebruiken en dupliceren, maar wel fijn om de naam, Vintagemeesters, even erbij te vermelden. 

 

 

TradeTracker