Home » FAQ

FAQ

Online bestellen: ophalen, verzenden of bezorgen?

Nu de winkel dicht is en er alleen online geshopt kan worden even de mogelijkheden op een rij:

Ophalen

Bij het online bestelproces staat of een artikel kan worden verzonden of moet worden opgehaald. Wanneer een artikel alleen kan worden opgehaald, neem ik nadat je de bestelling hebt afgerond z.s.m. contact met je op om een ophaal-afspraak te maken. Dit kan gewoon in Oosterhout NB en gebeurt uiteraard geheel corona-proof.

Bezorgen

Wanneer je een artikel  liever wilt laten bezorgen dan zijn er de volgende mogelijkheden:

We kunnen iedere aankoop (vanaf 25,-) ook persoonlijk bij je thuis bezorgen. Op de begane grond en tot de voordeur i.v.m. corona. Dit doen we in overleg zodat we een dag/tijd kunnen vinden dat het ons beiden schikt. Voorwaarde is wel dat je binnen een straal van 100 kilometer van Oosterhout NB woont. Woon je verder weg en kan je het niet zelf ophalen? Denk dan eens aan een bezorgdienst zoals Brenger.nl

Bezorgkosten

- Binnen Oosterhout (NB) en tot 5 km daarbuiten: Gratis bezorging tot aan de voordeur, begane grond

- Tot 6-20 kilometer buiten Oosterhout (NB) 15 euro 

- Van 21 tot 50 kilometer buiten Oosterhout (NB) 35 euro

- Van 51 tot 100 kilometer buiten Oosterhout (NB) 45 euro

 Betalen van de bezorgkosten kan veilig met een tikkie of contactloos via het pinautomaat.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wat kan ik verwachten van de spulletjes van Vintagemeesters?

Alle spulletjes die ik te koop aanbied zijn tweedehands, dus gebruikt. Ze hebben dus ook gebruikssporen. De een wat meer, de ander wat minder, maar dat hoort erbij en heeft natuurlijk zo zijn charmes. Uiteraard zijn de spullen wel in dermate goede staat dat je ze gewoon kunt gebruiken. Kijk goed naar de foto’s of kom kijken in de winkel zodat je kunt zien, voelen, testen wat je precies aanschaft.

 

Wat is het adres & wat zijn de openingstijden? (momenteel gesloten i.v.m. de landelijke lockdown)

De winkel is gevestigd in het overdekte gedeelte in het centrum, Adres: Arendshof 30, Oosterhout NB. Info over parkeren, laden & lossen  vind je hier. Omdat ik ook regelmatig op pad ben om nieuwe spulletjes te vinden is de winkel niet de hele week geopend. De openingstijden zijn: woensdag vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00. Actuele wijzigingen m.b.t. aangepast openingstijden zullen behalve op de website ook aangekondigd worden op de homepage van deze website en op Instagram.

 

Wat zijn de betalingsmogelijkheden online en in de winkel?

Online in de webshop kan je momenteel enkel betalen via Ideal. In de winkel kan je zowel pinnen als contant betalen. Wil je ter plekke liever een tikkie, dat kan ook! 

 

Zie je iets op Facebook of Instagram dat je graag wilt kopen? Stuur mij dan een persoonlijk berichtje (dat kan via FB / Insta).  Als het item nog beschikbaar is, dan stuur ik je een bericht met daarin het verzoek tot betaling. Pas als de betaling is ontvangen is het voor jou gereserveerd. Ook hiervoor geldt dat je het binnen 14 dagen in de winkel kan komen ophalen !

 

Online bestellen in de webshop

Zodra er online een bestelling is geplaatst verwerken we die normaal gesproken binnen 48 uur. Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen. We verzenden met PostNL en via de webshop alleen binnen Nederland. Uiteraard niet wanneer er bij het product duidelijk staat vermeld dat je het alleen kunt afhalen in de winkel.

Woon je in België? Dan vraag ik je vriendelijk om contact met me op te nemen via het contactformulier om het verzenden tegen aangepaste tarieven te overleggen.

 

Wat kan er wel/niet verzonden worden

Of iets verzonden kan worden hangt af van een paar dingen. Als het in een (verhuis)doos past en niet heel kwetsbaar is, dan is dit vaak wel mogelijk. Ik verzend alleen via Post NL en bij aankopen vanaf 25 euro. Het tarief voor een ‘standaard’ pakket in Nederland bedragen de verzendkosten 7,25. Is het groter maar wel stevig en valt het binnen het formaat van een ‘standaard pakket’ (dus maximum formaat: 100 x 50 x 50 cm) dan kan ik het eventueel in bubbeltjesplastic verpakken en verzenden. Uiteraard wel altijd op risico van de koper!

 

Kan ik spullen retourneren?

Wil je je gekochte Vintagemeesters product terugbrengen? Dat kan. Tot 14 dagen nadat je het hebt gekocht, kun je het product terugbrengen in mijn winkel. Je krijgt je aankoop bedrag volledig retour, mits het artikel in de staat is zoals je het bij me hebt gekocht.

 

Kan ik spullen laten bezorgen?

Het is mogelijk dat we een groter meubel bij jou thuis bezorgen. Dit doen we in overleg zodat we een dag/tijd kunnen vinden dat het ons beiden schikt. Voorwaarde is wel dat je binnen een straal van 100 kilometer van Oosterhout NB woont. 

 

Bezorgtarieven: 

- Binnen Oosterhout (NB) Gratis tot aan de voordeur, begane grond

- Tot 20 kilometer buiten Oosterhout (NB) 15 euro

- Van 21 tot 50 kilometer buiten Oosterhout (NB) 35 euro

- Van 51 tot 100 kilometer buiten Oosterhout (NB) 45 euro.

 

Woon je verder weg en kan je het niet zelf ophalen? Denk dan eens aan een bezorgdienst zoals Brenger.nl