VintageMeesters: on the move!

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 15:59

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: VintageMeesters gaat verhuizen! Dat is inderdaad redelijk vlotjes na mijn laatste verhuizing…  maar het goede nieuws is dat ik dicht ik lekker dicht in de buurt blijf. Mijn nieuwe locatie is wederom op het Galvanitas terrein en wel aan de ‘overkant’ van het terrein. Natuurlijk ga ik jullie de nieuwe locatie uitgebreid showen op mijn socials, maar het is wel zo handig om in een blogpost het een en ander te verduidelijken.

 

 

Per wanneer open op nieuwe locatie?

Vanaf zaterdag 2 september opent VintageMeesters de deuren op de nieuwe locatie! Je vindt ons nog steeds op het Galvanitas terrein in Oosterhout en parkeren doe je nog altijd op P1, maar in plaats van linksaf (huidige situatie) ga je direct rechtsaf (nieuwe situatie) zodra je het terrein opkomt. De bordjes van VintageMeesters & de info op de contact pagina wijzen je (tegen de tijd) vanzelf de weg naar de nieuwe showroom.

 

Waarom gaat VintageMeesters verhuizen?

Zoals velen wel weten is VintageMeesters – samen met een aantal andere bedrijven – gevestigd op het terrein van de voormalige Galvanitas Fabriek. Dit terrein zal de komende jaren worden ontwikkeld tot een woon en winkelgebied. De huidige locatie van VintageMeesters staat op de nominatie om als eerste gesloopt / her-ontwikkeld te worden dus daarom verhuizen we alvast naar een andere plekje op het terrein waar we hopelijk iets langer kunnen blijven zitten.

 

Het nieuwe onderkomen!

Mijn nieuwe onderkomen is maar liefst 130 m2 en daarmee 40 m2 groter dan de huidige. Meer ruimte betekent ook dat ik meer mooie vintage meubels en andere mid century design parels uit vervlogen tijden kan inkopen en neerzetten. Hartstikke spannend, maar ook erg leuk, dus daar verheug ik me nu al op! De nieuwe plek heeft ook veel meer ramen en daarmee een stuk meer daglicht. Heel fijn wanneer ik ga fotograferen voor de webshop. Kortom; een heerlijk vooruitzicht eigenlijk die verhuizing😉.

 

Tot die tijd…

In augustus blijft VintageMeesters gewoon geopend op de huidige locatie. Voor actuele openingstijden kijk je even hier. Ik ga de komende weken eens kijken wat ik op de nieuwe plek wil en kan doen om de ruimte een beetje gezellig te maken. Verfje.. behangetje.. kleedje hier en kastje daar... gaat vast lukken! Hopelijk tot snel allemaal!

Groet, Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.