Make Your Day!

Gepubliceerd op 7 maart 2022 om 15:42

Mijn – in de lokale krant genoemde – bliksemverhuizing met de winkel van VintageMeesters naar het fabrieksterrein van de voormalige meubelfabriek Galvanitas was binnen no time een feit. Na een toch wel bewogen kerst, een uitermate onhandig getimede lockdown, flink wat verhuis, klus en serieuze  schilderactiviteiten kon ik begin februari voor het eerst sinds tijden weer eens lekker de deuren open gooien! Wat een tikkeltje onwennig begon bleek al snel op mijn lijf geschreven.

 

Gerichte klanten

Want door de ietwat afgezonderde locatie van de winkel op het terrein stappen er alleen nog maar leuke, geïnteresseerde en gerichte klanten door mijn deur. Wat een genot! Zij zijn namelijk precies de reden waarom ik mijn werk zo leuk vind. Natuurlijk is het reizen, zoeken en vinden van mooie vintage pareltjes is ontzettend leuk. Ook het opknappen van meubels en ze een nieuw leven geven blijft geweldig. Maar de kers op de taart is toch wel die big smile van klanten die mijn inspanningen weten te waarderen en helemaal blij huiswaarts keren. Die verhuizing van VintageMeesters bleek dus verrassend goed uit te pakken.

 

Groot, groter, grootst
Nog een mooie bijkomstigheid is dat ik me niet langer een ‘vreemde eend in de bijt’ voel. Hartstikke gezellig om de Only en Specsavers als buren te hebben hoor maar samen met gelijkgestemde ondernemers is dit werk het nog vele malen leuker. Ook al hebben we allemaal onze eigen toko met ons eigen ‘ambacht’ we delen wel het kleinschalige ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken. Samen zijn we sterker, groter en zeker ook interessanter voor winkelend publiek dan ieder voor zich. Door onze kennis en krachten te bundelen, expertise te delen en ons te verenigen op het Galvanitas terrein staan we binnen no time lekker op de kaart. In ieder geval alvast hier in het Oosterhoutse (interview BN de Stem) en binnen niet al te lange tijd vast ook bij de omliggende gemeenten. Voordat we het weten zijn we een begrip net als Strijp-S in Eindhoven of de Spoorzone in Tilburg! 😉 Ach… dromen staat vrij toch?

 

Make Your Day Event
Ben je inmiddels reuze nieuwsgierig naar wie er allemaal vertegenwoordigd is op het terrein van de Galvanitasfabriek en wil je graag eens komen kijken? Dat kan! Want los van onze gewone openingsdagen staat er iets heel leuks op stapel! In het weekend van 18, 19 en 20 maart is er het Make Your Day event! Er is live muziek en cabaret bij de Cultuurmakerij, je kunt een biertje tappen en een hapje eten bij de Houtallen en natuurlijk staan alle ondernemers voor je klaar om te laten zien wat ze in huis hebben. Van vintage tot kunst en van cultuur tot textiel, voel je welkom en laat je verrassen! 

 

Hartelijk groet, Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.